Kantoormeubelen Amsterdam

Kantoormeubelen kopen in Amsterdam? Bij ons bent u het aan het juiste adres voor uw complete kantoorinrichting. Met een ruim assortiment kantoormeubilair, variërend van ergonomische bureaustoelen tot er met gebruikte bureaus en van elektrische zit sta bureaus tot tweedehands kantoormeubilair in elke soorten en maten.

Kantoormeubilair in Amsterdam bestellen

Bespaar tijd nog moeite door opzoek te gaan naar kantoormeubilair in Amsterdam. Via onze website kunt u met een gemakkelijk formulier binnen enkele minuten al uw wensen doorgeven. Vervolgens gaan onze medewerkers met jouw wensen aan de slag en ontvang je geheel vrijblijvend een voorstel voor de inrichting van uw kantoor en de bijbehorende offerte. Aan de hand van jouw budget, voorkeur en informatie over jouw (nieuwe) kantoor wordt er namelijk direct een passende kantoorinrichting samen gesteld.

Kantoorinrichting bestellen in Amsterdam

Kantoorinrichtingen.nl levert door heel Nederland, dus leveringen in Amsterdam zijn zeker mogelijk. Wij stellen uw kantoorinrichting samen en sturen u vrijblijvend een allin-offerte toe aan de hand van de door u ingevulde wensen. Kiest u voor het belang van ergonomie? Vind u de prijs belangrijk? Of moet het geheel een industriële uitstraling hebben? Als deze vragen (in enkele minuten) zijn beantwoord, doen wij de rest. Dit betekent dat u binnen enkele werkdagen een offerte op maat en de prijs ontvangt van alle kantoormeubelen in de offerte, inclusief de bezorgingen en montage op uw locatie in Amsterdam.

Kantoormeubelen in showroom bekijken

Veel ondernemers zijn in eerste instantie online opzoek naar de verschillende mogelijkheden wat betreft de inrichting van hun kantoor. Uiteindelijk wordt het hele assortiment en de daarbij behorende prijzen vergeleken en wordt er een keuze gemaakt. Wij merken dit de laatste jaren enorm. Wij hebben namelijk een grote showroom, maar de ervaring leert dat er maar enkele klanten per jaar langs komen, nadat zij de offerte hebben ontvangen. Onze medewerkers stellen namelijk aan de hand van uw wensen de inrichting samen, waardoor deze in de meeste gevallen perfect overeen komen met de wensen van de klant. De offerte ontvangt u uiteraard geheel vrijblijvend, zonder enkele verdere verplichtingen.

Recente Projecten rond Amsterdam

Twee persoons werkplek

€648

Kantoorinrichting klein bedrijf

€1125

Ergonomische werkplek

€1123

Compacte werkplek 6 personen

€910